programació i disseny Web

Oferim solucions integrals en quant a programació i disseny Web, cada projecte es realitza de forma personalitzada. Des d’una Web bàsica, on tan sols es vol tenir presència a Internet, fins a una Web corporativa orientada a empreses que desitgin tenir una presència notòria i de qualitat a Internet.

La teva Botiga

Oferim botigues adaptables a dispositius mòbils, amb una estructura intuïtiva que generi confiança en el client, fàcils d'autogestionar i adaptables tant a petits venedors com a grans negocis i a tot tipus de productes.

Xarxes Socials

Aconsegueix nous clients i fidelitza els que ja tens. Connecta les xarxes socials a la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M'agrada de Facebook i moltes altres senzilles eines socials.

Posicionament Web i SEO

No és suficient tenir una Web, si no estàs als buscadors ets invisible per la majoria de la gent, per això no pots prescindir de la gran oportunitat que representa un bon posicionament. Les claus per escalar posicions a Google són codi net i ràpid, apostar per les paraules clau correctes i la creació de continguts de qualitat a la teva web. 

Disseny Web Responsive

Avui dia hi ha molts usuaris que naveguen per Internet mitjançant tablets, smartphones i altres dispositius, així que s’han de tenir molt en compte a aquests usuaris perquè visualitzin la pàgina web amb la mateixa satisfacció que si estiguessin accedint a través d'un ordinador.

Domini i Allotjament

El registre del Domini li permetrà assegurar la protecció del seu nom o marca a Internet, al mateix temps que dotarà a la seva pàgina Web d’una adreça fàcil de recordar. CRAE és líder en registre de dominis a la província de Girona.

Disseny Pàgines Web

 

Oferim serveis de creació i disseny de pàgines web. Realitzem un disseny web funcional, estudiant cada detall per arribar al teu públic potencial.

Disseny Web Responsive

 

No disposar d'un disseny web responsive suposa que tres de cada deu persones que arriben al teu lloc web no podran veure-la correctament.

Disseny de Botigues online

 

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Continguts de qualitat

 

El text de la teva web estarà redactat amb valor afegit per periodistes amb experiència en mitjans de comunicació.

Posicionament en Cercadors

 

Les estratègies de SEO o posicionament en cercadors són imprescindibles per a l'èxit de qualsevol negoci per atraure clients.

Xarxes Socials

 

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M'agrada de Facebook i moltes altres eines socials.


Visita també...

  • Guia de Restaurants
  • Revista Crae