Carreras Foto Vídeo

Carreras Foto Vídeo
Disseny i programació web, Web E-Commerce, Posicionament

Disseny web responsive, botiga online, s'adapta als diferents formats de dispositius mòbils més actuals, com tablets i smartphones, millorant la navegació i visibilitat en cercadors.

Distribuïdor oficial a Figueres de Sony, la marca líder en àudio, vídeo, fotografia ... i també de les marques especialitzades de fotografia Canon, Nikon, Lumix, Olympus, Fuji, Kodak. També són especialistes en tot tipus de serveis, desede còpia de vídeo i àudio de tots els formats (cinema 8 mm, cinema Super 8, cintes vídeo VHS, 8mm, mini DV, mini DVD, DVD) i des de targetes de memòria i discs durs de videocàmeres a memòries USB, DVD o altres formats.

Web: www.carrerasweb.cat

 

Disseny Pàgines Web

 

Oferim serveis de creació i disseny de pàgines web. Realitzem un disseny web funcional, estudiant cada detall per arribar al teu públic potencial.

Disseny Web Responsive

 

No disposar d'un disseny web responsive suposa que tres de cada deu persones que arriben al teu lloc web no podran veure-la correctament.

Disseny de Botigues online

 

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Continguts de qualitat

 

El text de la teva web estarà redactat amb valor afegit per periodistes amb experiència en mitjans de comunicació.

Posicionament en Cercadors

 

Les estratègies de SEO o posicionament en cercadors són imprescindibles per a l'èxit de qualsevol negoci per atraure clients.

Xarxes Socials

 

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M'agrada de Facebook i moltes altres eines socials.


Visita també...