Sistema de reserves d'Hotel. Tarifes flexibles per períodes i dates, períodes de règims flexibles, tipus d'habitació il·limitats, tarifes variables en funció de l'ocupació, ofertes i descomptes, etc.. Disseny i programació web realitzat de forma personalitzada i a mida del client. Pàgina web autogestionable. Vinculació amb xarxes socials. Multi idioma. Suport tècnic en tot moment. Posicionament i manteniment en buscadors. Instal·lació de Google Analytics, estadístiques de visita.

 

Hotel Octavia

Hotel Octavia
Disseny web, Reserves Online, Posicionament web

Hotel Font del Pla

Hotel Font del Pla
Disseny web, Reserves Online, Posicionament web

Restaurant Can Pau

Hostal El Racó de Castelló
Disseny web, Reserves Online, Posicionament web

Disseny Pàgines Web

 

Oferim serveis de creació i disseny de pàgines web. Realitzem un disseny web funcional, estudiant cada detall per arribar al teu públic potencial.

Disseny Web Responsive

 

No disposar d'un disseny web responsive suposa que tres de cada deu persones que arriben al teu lloc web no podran veure-la correctament.

Disseny de Botigues online

 

Ens encarreguem del disseny de botigues en línia enfocades a aconseguir vendes. Treballem amb plataformes (CMS) especifiques i optimitzades.

Continguts de qualitat

 

El text de la teva web estarà redactat amb valor afegit per periodistes amb experiència en mitjans de comunicació.

Posicionament en Cercadors

 

Les estratègies de SEO o posicionament en cercadors són imprescindibles per a l'èxit de qualsevol negoci per atraure clients.

Xarxes Socials

 

Connecta la teva web amb icones socials, publicacions de Twitter, botons M'agrada de Facebook i moltes altres eines socials.


Visita també...